Савченко поснідала, тому голодує від завтра. Їздить в ОРДЛО й називає владу суками

Надія Савченко оголосила голодування задля звільнення українських громадян з полону бойовиків і Росії.

Голодування за полонених

Савченко знову порушила питання звільнення полонених. Вона заявила, що неодноразово пропонувала президентові Петру Порошенку реальний план зі звільнення полонених.

На її думку, потрібно поступитися та почати першими віддавати полонених.

Депутатка зазначила, що вона вже почала боротися за звільнення в’язнів Кремля, й оголосила голодування до реальних дій влади з їх звільнення.

“Із сьогоднішнього дня я знову оголошую голодування через бездіяльність влади й усього світу щодо звільнення українців з полону”, – сказала вона.

Савченко зазначила, що голодування буде тривати, поки вона не побачить позитивного результату. Пізніше депутатка уточнила, що сьогодні вже поснідала, тому розпочинає голодування із середи, 3 серпня.

Суки

Вона також заявила, що за військові злочини повинні відповідати не тільки солдати, а в першу чергу генерали.

“Кому війна, кому мати рідна. Мене не хочуть чути ні міністр оборони, ні президент. Не хочуть чути, що в армії потрібні негайні кадрові зміни. Бо з дурнями війни не виграєш. Що за військові злочини і за розвал армії повинні відповідати генерали, а не тільки солдати, якими зараз забиті СІЗО України.

Не хочуть чути, бо вони ж стверджували і довели: ніяких котлів не було. Так знайте, суки, народ вам цього не подарує! Я бачила матеріали секретних розслідувань. Говорила з хлопцями, яким не треба стверджувати й доводити. Вони там були. Вони знають, що котли там були і знають, хто винен. І ви, виродки, не вічні. За цю найбільш політизовану в історії людства війну дасте відповідь так само, як за Майдан. І за те, що під час війни ваш бізнес з ворогом – Росією – продовжує працювати”, – сказала Надія Савченко підвищеним тоном.

ОРДЛО і ще буду

Савченко заявила про готовність їхати в ОРДЛО для переговорів із ватажками терористичних угрупувань для звільнення полонених. Про це вона сказала на брифінгу.

“Я тисячу разів заявляла: я готова туди їхати – з прикриттям, без прикриття – щоб був результат”, – зазначила Савченко.

Також вона додала, що вже була за лінією розмежування, але з ватажками бойовиків не говорила.

“Я туди їздила. Просто про це не знають самопроголошені представники «ДНР» і «ЛНР». Я заходила за лінію розмежування і спілкувалася з людьми, чула їхні проблеми. Просто я не їздила туди ближче – до Донецька і Луганська”, – сказала Савченко.

За матеріалами Новинарня

донеччина савченко луганщина

Знак гривні
Знак гривні