КГБізація Росії триває: Путін призначив чекістів керувати регіонами РФ

Як писали ТЕКСТи, Путін приєднав Крим до іншого "федерального округу", а ноту протесту України в ООН заблокувала Росія. Але цим не обмежились "реформи" - Путін також пееретасував керівників округів, ще більше кагебізувши Росію

Більшість чиновників і губернаторів пан Путін просто поміняв місцями, одразу після звільнення призначивши їх на інші позиції. Новими головами регіонів стали в основному вихідці зі спецслужб.

Новим виконувачем обов'язків губернатора Ярославської області став колишній заступник голови міністерства внутрішніх справ Росії Дмитро Миронов, який замінив Сергія Ястребова, що пішов у відставку за власним бажанням. Про нове місце роботи пана Ястребова поки невідомо. До МВС пан Миронов працював у Федеральній службі охорони (ФСО), а ще раніше - у КДБ.

Виконувачем обов'язків губернатора Калінінградської області призначили Євгена Зінича, раніше він очолював місцеве управління ФСБ.

Пан Зінич замінив на цій посаді Миколу Цуканова, якого Путін призначив своїм повноважним представником у Північно-Західному федеральному окрузі, який там замінить пана Булавіна, який став головою ФМС.

На основі матеріалу ВВС

крим росія окупація анексія фсб

Знак гривні
Знак гривні