На Луганщині голова РДА, можливо, п'яний, спричинив ДТП і стріляв у людей

У місті Біловодськ Луганської області голова районної державної адміністрації вступив у конфлікт із місцевими жителями та поранив з вогнепальної зброї одного з них. Про це повідомляє прес-служба обласної прокуратури.

За твердженнями інших поінформованих джерел, голова РДА Андрій Грачов був напідпитку і спричинив ДТП, яка й призвела до конфлікту зі стріляниною, - передає Новинарня.

За версією прокуратури, “у ніч із 8 на 9 липня 2016 року між головою районної державної адміністрації Біловодського району та місцевими жителями стався конфлікт, під час якого посадовець здійснив декілька пострілів у їхній бік. Унаслідок конфлікту один із потерпілих отримав тілесні ушкодження”.

Водночас журналіст Андрій Сметанкін у “Фейсбуці” викладає іншу версію події.

“Глава Біловодської райдержадміністрації Андрій Грачов, керуючи своїм джипом у стані сильного сп’яніння, збив мотоцикл, на якому їхали двоє молодих людей. ДТП сталася 8 липня увечері в Біловодську біля магазину «Скарб».

В ході перепалки, що зав’язалася між учасниками ДТП, Грачов зробив постріли з пістолета і поранив Олексія Кривоноса”, – пише Сметанкін.

“Начальник Біловодського райвідділу поліції Іванов заяву Кривоноса про вчинення злочину Грачовим розірвав і “пресує” постраждалих молодих людей, намагаючись зам’яти цю справу”, – зазначив журналіст, додавши, що “Грачов – колишній мент, який обклав даниною весь район”.

грачов луганщина кримінал ДТП

Знак гривні
Знак гривні