Моторолу в Донецьку намагалися підірвати фугасом (ВІДЕО)

На бойовика незаконного збройного формування “Спарта” так званої “армії ДНР” – Арсенія Павлова, прізвисько “Моторола” – скоїли замах. Внаслідок вибуху терорист не постраждав, - передає Новинарня.

“У Донецьку, біля обласної травматології (…) прогримів вибух, за попередніми даними, спрацював радіокерований фугас. Даних про жертв немає”, – ідеться в анотації до відео YouTube-каналу TheSmirnovproducer.

“Це був замах на командира розвідувального батальйону Арсенія Павлова з позивним “Моторола”, але він не вдався. Вони спеціально заклали вибуховий пристрій, але не вдалося. Це теракт”, – заявив ватажок сепаратистського угруповання “ДНР” Олександр Захарченков коментарі російській агенції “Інтерфакс”.

“Вибух пролунав вранці в п’ятницю біля входу в “республіканський” травматологічний центр, звідки в цей момент після перев’язки виходив Моторола. Сам він при цьому не постраждав”, – повідомило раніше джерело “Інтерфаксу”.

Бойовики заявили, що це могла бути “українська диверсійно-розвідувальна група”.

Відомий волонтер Роман Сініцин у “Фейсбуці” зазначив, що замах на Моторолу влаштували “невідомі патріоти”.

“Невідомі патріоти ледве не знищили одного відомого козломордого упиря. Наступного разу будуть похорони. Дякуємо невідомим патріотам за те, що тримають різних упирів в постійному страху…”, – написав Сініцин.

Арсеній Павлов – працівник автомийки з Ростова-на-Дону 1983 р.н., що мав у Росії проблеми з законом – приїхав на окупований Донбас навесні 2014 року й очолив незаконне збройне формування “Батальйон Спарта”. Раніше він сам заявив, що “розстріляв 15 полонених” військовослужбовців українських Збройних сил.

Amnesty International закликала розслідувати страти, в яких зізнався Моторола.

павлов війна донецьк тероризм

Знак гривні
Знак гривні