Кількість обстрілів на фронті різко зросла. Був штурм. Є неофіційні дані про загиблих

Попри дані різних джерел - офіційно загибель 2 бійців ЗСУ поки не підтверджена Інтенсивність обстрілів уздовж всієї лінії фронту зі сторони сепаратистів різко зросла, а біля Павлополя був штурм, повідомляє у середу зранку прес-центр штабу АТО.

"Ситуація в районі проведення АТО залишається напруженою, кількість випадків відкриття вогню протягом минулої доби збільшилось, а з 18:00 інтенсивність обстрілів по всій лінії розмежування різко зросла", - йдеться у повідомленні, яке цитує ВВС.

Загалом у прес-центрі АТО зафіксували 58 обстрілів, більшість - на Маріупольському та Донецькому напрямках.

Відзначається, що обстріли велися, зокрема, й з танків, важких мінометів, а також 122-мм самохідних артустановок та гармат калібру 152 мм.

"На Маріупольському напрямку найгарячіше було неподалік Павлополя, де ворог вів вогонь з мінометів, 122-мм самохідних артустановок, вів штурмові дії, а в районі Красногорівки близько 22.00 двічі по наших укріплення намагався влучити танк", - додають у прес-центрі АТО.

Раніше українські ЗМІ та волонтерський фонд "Повернись живим" повідомили про те, що внаслідок бою з ДРГ сепаратистів під Павлополем загинуло двоє бійців 56-ї бригади. Офіційного підтвердження цих втрат станом на 08:00 не надходило.

донеччина тероризм росія луганщина війна

Знак гривні
Знак гривні