Саможертовний тато Гелетей офіційно заробив за рік утричі менше, ніж коштувало одне весілля сина

І набув удвічі дорожчу за річний дохід машину, хоча грошей на рахунках також не було. Готівка під ліжком? :)

Доходи начальника Управління державної служби Валерія Гелетея, за його декларацією, в 2015 році склали 589 тис грн, що втричі менше суми витрат на весілля його старшого сина Олександра, яке відбулося на даху "Прем'єр Паласу". При цьому Гелетей торік також став власником автомобіля «Ренж ровер» 2013 року випуску, який коштує від мільйона гривень, - уточнюють Наші Гроші.

Минулого року дохід Гелетея складався із його зарплати як начальника УДО в 218 тис грн. та продажу 15 соток землі за 212 тис грн. Ще 159 тис грн. він вписав в декларацію як «інші доходи».

Члени його родини минулого року заробили 64 тис грн. На банківських рахунках грошей ані нього, ані в родини не було.

Також більше мільйона гривень коштувало весілля старшого сина Гелетея – Олександра.

Весілля відбулось 11 червня в ресторані «Атмосфера» на даху готелю «Прем’єр Палас» і включало в себе фуршет та основний банкет. Вечірку вів телеведучий Юрій Горбунов, співала група «Друга ріка» Валерія Харчишина.

Церемонію одруження 22-річного студента КНУ ім. Шевченка Олександра Гелетея та призерки всесвітніх конкурсів з банальних танців Дарини Маковецької співробітник івент-агентсва оцінив журналістам в суму понад 1,5 млн грн.

Нагадаємо, в 2014 році президент Петро Порошенко призначив Валерія Гелетея міністром оборони. В тому ж році Гелетей був звільнений президентом і призначений назад начальником УДО.

гелетей корупція гроші

Знак гривні
Знак гривні