Букмекери вважають, що Джамала поступиться росіянину на Євробаченні. СТАВКИ

Перше місце на пісенному конкурсі "Євробачення-2016" пророкують представникові Швеції.

Такі прогнози зробила букмекерська контора William Hill.

Хоча шведські телеглядачі ще не визначилися зі своїм представником на конкурсі, Швеції завжди пророкували місце в п'ятірці.

Цього ж року скандинавського учасника називають фаворитом - з коефіцієнтом виграшу 3,25.

Друге місце букмекери віддають Російської Федерації (коефіцієнт 5,5). Країну на конкурсі представить співак Сєрґєй Лазарєв із піснею «You are the only one».

Третє місце (виграшний коефіцієнт 13) розділили між собою Австралія, Латвія і Польща. На четвертому - Вірменія (коефіцієнт 17).

На п'ятому місці з коефіцієнтом 21 - учасники одразу з семи країн. Це Азербайджан, Німеччина, Ісландія, Кіпр, Норвегія, Україна, Франція.

Швеція брала участь у "Євробаченні" 55 разів, загалом здобувши шість перемог. Частіше першу сходинку поп-конкурсу посідала тільки Ірландія (сім перемог).

Остання перемога Швеції - 2015 рік. Тоді співак Монс Зелмерльов виграв "Євробачення" з піснею Heroes. Саме тому цьогоріч конкурс проводиться у Стокгольмі.

William Hill - одна з найбільших букмекерських контор Великої Британії і світу. Акції компанії торгуються на Лондонській фондовій біржі. В штаті - майже 17 тисяч працівників. Чистий прибуток за 2014 рік - $290 млн.

музика швеція крим росія джамала прогноз

Знак гривні
Знак гривні