Внутріші опозицонери, досить клоунади. Новий уряд і парламент можуть бути тільки гіршими.

Поганий, кажете, уряд? Змова, кажете? Боретеся за народне щастя? Це феєрично: на повному серйозі звинувачувати коаліцію у тому, що не відправила у відставку власний коаліційний уряд. І на цій геніальній підставі вийти з коаліції чи просто не ходити в сесійну залу і не голосувати важливі закони. То що, розвалите тепер країну через те, що коаліція не відставила уряд?! Повторите 1918-21 роки?!

Автор: Тарас Шамайда

Ви, звісно, можете дурити самі себе чи довірливих співгромадян, але є очевидна річ: кожен депутат, який під будь-яким приводом навмисне не ходить на пленарні засідання чи комітети, не голосує за прогресивні закони (байдуже ким внесені - їх колегами-депутатами, поганим урядом чи поганим президентом) - кожен такий депутат - негідник, який чинить беззаконня і завдає значно більше шкоди країні, ніж найгірший з міністрів цього справді далеко не ідеального уряду.

Рейтинг прогульників тут

Нема і не може бути кращого уряду з тієї простої причини, що формування нової більшості без Народного фронту потребує залучення недобитків регіоналів, щоб цей уряд затвердити 226 голосами.
З відповідними міністерськими призначеннями для цих регіоналів.

У Вас нема і не може бути кращої коаліції, ніж є. І кращого парламенту не може бути, якщо Ви зараз спровокуєте дочасні вибори через власні амбіції і безвідповідальність. Парламент регіоналів і популістів, який після Вашої дворічної демагогії оберуть українці, сформує Вам кращу коаліцію?

Сформує кращий уряд? Прийматиме кращі закони? Не смішіть. Побійтеся Бога і подумайте не про власні амбіції і популярність, а про долю країни, якщо Ви збираєтеся в ній жити. Припиняйте ламати комедію і йдіть працювати: приймати закони і виконувати власну коаліційну угоду. А свою гризню за посади ведіть якось у час, вільний від пленарних засідань і роботи комітетів.

абзац Рада уряд політика

Знак гривні
Знак гривні