Суперпатріот Філатов узяв заступницею місцеву голову Опоблоку

Філатов назвав Світлану Епіфанцеву цільною, зухвалою і безкомпромісною.

Міський голова Дніпропетровська Борис Філатов запропонував голові Дніпропетровської міської організації «Опозиційний блок» Світлані Епіфанцевій стати його заступником.

«Днями я прийняв рішення, від якого у багатьох встане дибки волосся. Я самостійно звернувся до Світлани Епіфанцевої з пропозицією стати моїм заступником. Так, так. Не мені нав'язали Світлану, а я добровільно запросив її працювати. Так, так. Епіфанцевій. Керівнику міської організації «Оппоблока». Так, так. Мого основного конкурента на 27-окрузі на виборах до Верховної Ради. Так, так. Праву руку Вілкула», – написав Філатов на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

«Свєта дуже цільна, зухвала і безкомпромісна. Тому ми обов'язково спрацюємось», – додав він.

Серед причин такого рішення мер називає те, що електоральні симпатії в Дніпропетровську «поділилися рівно навпіл».

«Нехай пані Епіфанцева тепер виражає і відстоює думку другої половини Дніпропетровська. У неї тепер серйозна посада. За кращим європейським стандартам, ми фактично вводимо в Дніпропетровську посаду міського омбудсмена», – написав Філатов.

Соцмережі вже відреагували "мемами" та "демотиваторами":

Журналіст Вахтанг Кіпіані запропонував Філатову призначити заступниками також Олену Бондаренко, Нестора Шуфрича, Віктора Медведчука та Геннадія Адольфовича (ДЕМОТИВАТОРИ)

філатов скандал коломойський дніпропетровськ опоблок

Знак гривні
Знак гривні