Бойовики закріплюються в Комінтерновому й мінують дороги

Бойовики будують укріплення біля захопленого селища Комінтернове Донецької області та активно мінують дороги і підступи до населеного пункту, про це повідомив позафракційний народний депутат, командир полку «Азов» Національної гвардії України Андрій Білецький, передає Громадське.

«Бойовики почали будувати біля Комінтернове в напрямку української сторони перший укріпрайон, підтягнули будівельну техніку, почали активно мінувати дороги і підступи. Я думаю, селище вони зайняли всерйоз і на довго», - сказав Білецький.

Він зазначив, що здача Комінтернового була дуже великою тактичною помилкою, оскільки ця позиція тепер буде загрозою для українських позицій в Широкино та Павлопіллі.

«Робити прогнози про те, чи буде наступ, не варто. Ми на 100% можемо сказати тільки те, що тепер свої позиції для початку наступу сепаратисти значно поліпшили», - вважає командир полку «Азов».

Селище Комінтернове, розташоване неподалік Маріуполя Донецької області, було захоплене вранці 22 грудня. Пізніше, туди не змогли потрапити представники ОБСЄ.

донеччина сепаратизм

Знак гривні
Знак гривні