Прокурори роками відмовляють собі у всьому необхідному, щоб придбати автомобіль

Наприклад, родина одного з “нових” керівників прокуратури Стоєва, напевне змушена була відмовлятися від витрат на прожиття і відпочинок протягом вісім років, щоб купити дві машини загальною вартістю 50 тис. дол. (при доході 5,7 тис. дол на рік), а Олексій Галактіонов плідно працював і відкладав всі свої кошти 5 років, аби придбати новеньку Audi.

Нагадаємо, що 15 грудня цього року наказом генерального прокурора України Віктора Шокіна було призначено 154 керівника місцевих прокуратур (список можна побачити тут: http://www.gp.gov.ua/ua/setting.html), майже всі з них насправді вже були на керівних посадах у цій системі.

Учасники начебто пройшли прозорий конкурсний відбір у чотири етапи. На сайті declarations.com.ua ми знайшли дані про 94-х чиновників і оцінили вартість їх машин.

По перше, ми взяли загальну вартість автівок прокурорських сімей та розділили на дохід всієї родини за рік. В результаті отримали кількість років, необхідну для придбання цих авто, якщо відмовитись від усіх інших витрат, не платити за рахунками і харчуватися повітрям.

Скільки часу родини прокурорів заробляють на свої автомобілі

Таку саму процедуру ми провели для самих чиновників, враховуючи вартість їх особистих автівок та зарплатню. Показуємо вам тільки першу десятку з рейтингу заощадливих прокурорів.

Скільки часу прокурори заробляють на свої автомобілі

Висновки про некорумпованість “нових старих” прокурорів від Шокіна нехай читач зробить сам.

прокуратура корупція

Знак гривні
Знак гривні