Зафіксовано два випадки, коли в конкурсах на прокурорські посади лідирують рейдер та сепаратист

Про примхи прокурорських співбесід пише у себе на ФБ Олена Яхно, яка донедавна очолювала прес-службу прокуратури. Цитуємо:

Випадок перший

Учасника АТО, справжнього бойового прокурора Павла Лівочка, якого розшукують бойовики, "викинули" з конкурсу на посаду голови Бориспільської прокуратури.

Зате в трійку претендентів потрапив Євген Баклагов. Його батько, Юрій Борисович Баклагов, був мером нині окупованого Краснодона, надавав допомогу у проведенні псевдореферендума, у зв'язку з чим його дані з'явилися на сайті "Миротворець".

Євген займав 9 місце, але так вразив комісію, що піднявся на друге місце.

Випадок другий

Після співбесіди головним претендентом на посаду прокурора Дніпровського району став якийсь Олексій Жуков. Людина з 14 місця перескочила на перше.

Олексій Жуков - це абсолютно безбашений рейдер, який зносив кіоски і ставив свої. 07.08.2014 його виперли з прокуратури Дніпровського району.

За моєю інформацією, його матуся, Жукова Олена Станіславівна, яка працює в ГПУ, прилаштувала синочка у військову прокуратуру, а тепер пхає на керівну посаду.

Це тільки два випадки. Якщо покопатися, там можна й інші епічні історії знайти, - підсумовує колишній керівник прес-служби прокуратури

прокуратура корупція реформи

Знак гривні
Знак гривні