Вілкула-старшого зі скандалом таки усадили в мерське крісло Кривого Рогу (ВІДЕО)

Сесію чи шоцебуло сьогодні таки провели і Вілкула у мерське крісло всадили. Відео з учорашнього вечора, яким поділився Тарас Шамайда:

Голова міської виборчої комісії Кривого Рогу не дає зареєструвати скарги кандидата на посаду міського голови Юрія Милобога (Об’єднання «Самопоміч») і вимагає вивести представника Милобога з приміщення. Мешканці міста протестують:

Вже вранції сесію відкрили ненадовго, Вілкула представили мером - і одразу після цього Вілкул сесію закрив.

"Сесія відбулась, незважаючи на те, що має відбутись перерахунок голосів на 1 дільниці, а ТВК має розглянути ще більше 10 скарг від Юрія Милобога (кандидат у мери Кривого Рога від "Самопомочі" - ред.)", - повідомляє партія "Самопоміч" у Facebook.

"Рішення проводити сесію прийняли пізно вночі напередодні, що є ще одним порушенням. Адже повідомити про сесію депутатів мають за 24 години. На сесію не з'явились депутати від "Самопомочі" та УКРОПу, решта ж легітимізувала обрання Вілкула", - додають у партії.

Під міською радою водночас проводять мітинг і проти скандального оголошення Вілкула мером, і на його підтримку.

Працівників підприємств Кривого Рогу привезли на мітинг в підтримку Вілкула під міською радою. Близько 200 людей стояють, незважаючи на дощ.

Розмовляти з журналістами відмовляються. В руках тримають плакати: "За стабільність".

Нагадаємо, розрив між Вілкулом і Милобогом ("Самопоміч") - мінімальний. Самопоміч заявляє про фальсифікації.

вибори-15 милобіг дніпропетровщина вілкул

Знак гривні
Знак гривні