Діамантовий прокурор ховається у Феофанії й боїться, що його витягнуть

"Діамантовий" прокурор сховався у Феофанії, щоб не втрапити за грати, - пише Віталій Шабунін, центр протидії корупції.

"Я у Феофанії, приходили співробітники СБУ з постановою суду, але лікарі відмовили, зараз приїхали прокурори й говорять, що сам Касько до головного лікаря, залякують, говорять, щоб виписав", - заявляє Корнієць.

Шабунін пропонує: "Може б, Автомайдан заїхав у Феофанію, допоміг лікарям прийняти єдине правильне рішення? Переконаний, що хлопцям Каська і Трепака дуже хочеться за волосся того дімантового клоуна витягти, але тоді суд відмовить у взятті його під варту."

А поки що Корнієць каже, що в нього "зберігається високий тиск".

Раніше Корнієць повідомив, що суд виніс постанову про примусове доставлення його в суд для участі в засіданні щодо збільшення розміру застави.

Як відомо, заступник прокурора Київської області Корнієць та перший заступник начальника Головного слідчого управління ГПУ Шапакінбули затримані 5 липня під час спецоперації СБУ та ГПУ. У них були знайдені значні суми грошей, а також діаманти.

Вчора Корнієць не з'явився в суд "через гіпертонічний криз".

Як нагадує Ліга, прокурор ГПУ Лев Трубників повідомив, що такі дії Корнійця є ухиленням від суду. Також, на думку Трубнікова, Корнієць ухиляється від сплати застави, який він повинен був внести протягом п'яти днів після відповідного рішення суду, озвученого ще 22 жовтня.

Сьогодні в Печерському райсуді Києва мало відбутися засідання щодо зміни запобіжного заходу з застави на взяття під варту, як того вимагає сторона-обвинувач.

"Діамантовий" прокурор Корнієць раніше заявив, що у нього немає грошей на заставу.

корнієць прокуратура

Знак гривні
Знак гривні