Інцидент Кужель, Тетерук і пляшкою по голові. Камери спостереження (ВІДЕО)

Депутат Антон Геращенко оприлюднив відео з камер спостереження, де видно інцидент між Кужель і Тетеруком:

На відео, опублікованому на Facebook Антона Геращенко - в отворі лівих дверей, можна роздивитися чоловіка, який притискається до дверей під натиском опонента у бійці.

Через кілька митей із кімнати, повернувшись спиною до камери, виходить, найімовірніше, Андрій Тетерук. За ним вискакує кілька чоловіків, за якими, тримаючись за голову, йде жінка, схожа на Олександру Кужель.

А ось синхронізація кількох камер:

Нагадаємо, Тетерук стверджує, що його спровокували, та вважає, що його дії не є несумісними з посадою депутата - однак готовий до розслідування.

За словами свідків події, коли всі виходили з кабінету Гройсмана, зав'язалася перепалка між Кужель та Тетеруком. У відповідь на образи Тетерук нібито назвав Кужель "старою дурепою", за що та почала бити його сумкою.

Тетерук хотів сховатися у Гройсмана в кабінеті, але охорона його не пустила, тому депутатові довелося бризкати на представницю "Батьківщини" водою. Під час цього процесу Тетерук зачепив Кужуль пляшкою", - повідомив співрозмовник "УП", лояльний до Тетерука.

Сам Тетерук пояснював інцидент так: "Сталася словесна перепалка, яка закінчилася тим, що пані Кужель почала агресивно поводитися щодо мене, почала бити мене сумкою, і захищаючись, я відступив назад. Сталося зіткнення"

У п'ятницю "Батькіщина" заявила, що у Кужель струс мозку.
Гройсман заявив, що має відбутися розслідування інциденту, за результатами якого ВР має приймати рішення.

Жінки ВР висловили вимогу до Тетерука скласти депутатський мандат.

кужель тетерук конфлікт

Знак гривні
Знак гривні