72 години затримання Корбана закінчилися - його вивезли в невідомому напрямку

Близько 8:45 ранку правоохоронці вивели лідера партії УКРОП Геннадія Корбана з будівлі Новозаводського суду Чернігова і в мікроавтобусі повезли в невідомому напрямку, повідомляє Громадське.

Присутні на засіданні суду народні депутати та адвокати Корбана намагалися перешкодити виїзду колони автомобілів з території суду. Використовуючи спецсигнали і поступове збільшення швидкості автомобілі змогли виїхати в невідомому напрямку. Частина народних депутатів, журналістів на автомобілях послідували за колоною автомобілів правоохоронців.

Разом з тим, адвокати заявили про викрадення Корбана правоохоронцями.

Корбана доставили на засідання суду по обранню йому запобіжного заходу близько 8:35 вівторка.

Новозаводський суд Чернігова продовжив засідання близько 8:00 вівторка. Суддя, який відкрив засідання, одразу ж оголосив перерву, оскільки захист Корбана заявив про відвід судді. Адвокати Корбана вже тричі заявляли про відвід суддів. Усі три рази прохання задовольнили.

Разом з тим о 8:20 вівторка, 3 листопада, закінчився 72-термін затримання Корбана. Після закінчення цього терміну, згідно з чинним законодавством, затриманий або має бути відпущений на свободу, або ж суд має обрати йому інший запобіжний захід.

корбан суд. арешт коломойський

Знак гривні
Знак гривні