Вночі на Донеччині викрали замдиректора шахти - неясно, правоохоронці чи він сам себе

Державне підприємство "Вугільна компанія "Краснолиманська" (Родинське, Донецька область) заявляє про викрадення заступника Генеральний директора Євгена Костеннікова.

Про це йдеться в повідомленні підприємства, пише Інсайдер.

"Зі слів очевидців, люди в балаклавах, бронежилетах і зі зброєю зайшли в адміністративний корпус і піднялися на третій поверх. Зламавши двері в кабінеті директора, вони викрали Євгена Костеннікова, заступника генерального директора. Після чого відразу ж залишили приміщення", - йдеться в повідомленні.

Згідно з ним, напад на підприємство було скоєно приблизно в 1:30 понеділка.

Нагадаємо, 16 жовтня Краматорський міський суд обрав запобіжний захід у вигляді утримання під вартою для екс-гендиректора вугільної компанії "Краснолиманська", який очолював підприємство в 2014-2015 роках, на 2 місяці і призначив заставу в 20 млн гривень.

19 жовтня Краматорський міський суд обрав запобіжний захід у вигляді утримання під вартою для генерального директора державного підприємства "Вугільна компанія" Краснолиманська "(Родинське, Донецька область), який очолював підприємство в 2012-2014 роках, і призначив заставу в розмірі 21,885 млн гривень.

донеччина кримінал костенніков

Знак гривні
Знак гривні