А от для чого були Вєсті! Клименко заявляє про повернення в українську політику

Розшукуваний екс-міністр доходів і зборів Олександр Клименко під час відео-конференції заявив, що повернеться в Україну, - пише Інсайдер.

"Так. Повертаюся в Україну, і так, я вже в політиці. Сьогодні проти мене відбуваються політичні переслідування. Мета цих переслідувань примітивна – позбавити мене можливості дати країні альтернативу, альтернативну думку і дати інший шлях розвитку", - сказав Клименко.

Клименко заявив, що разом з українцями буде шукати шляхи вирішення головних проблем. "Я сьогодні вже в Україні. Повірте мені, що навіть якщо я не в Україні, це не заважає мені розуміти глобальні проблеми наших співгромадян", - сказав він.

Клименко заявив, що його буде ще більше в інтернеті, "тому що я буду говорити з людьми, і я буду говорити від їх імені. Від імені тих, кого сьогодні залякали, від імені тих, хто просто зневірився".

Генеральна прокуратура заявила про початок процедури заочного засудження Клименко.

Слідством встановлено, що Клименко організував у ряді областей так звані "програмні" підприємства, метою яких було надання послуг з розмитнення товарів за значно заниженою митною вартістю.

Нещодавно стало відомо, що Раду директорів медіахолдингу "Вєсті" очолює Ольга Семченко. Вона працювала прес-секретарем Клименко, якому приписують володіння медіа-холдингом "Вєсті".

маразм клименко вибори вєсті змі

Знак гривні
Знак гривні