Росіяни у військовій формі проникли в Україну, щоб подивитися ціни на свиней (ВІДЕО)

СБУ оприлюднила відео допитів двох росіян, затриманих поблизу селища Мілове Луганської області, які 12 вересня незаконно перетнули державний кордон України.

Відео розміщене на сайті СБУ.

Згідно з повідомленням, затриманими є брати, громадяни Російської Федерації 1990 та 1993 років народження, які народилися та зареєстровані у селі Глибоке Петропавлівського району Воронезької області.

Старший з них – Віктор Барсуков, військовослужбовець в/ч 54096 окремої танкової бригади мотопіхотного батальйону 2 роти 3 взводу, заступник командира взводу. Проходить службу на контрактній основі у військовій частині, яка розташована поблизу с. Муліно Нижегородської області РФ.

Разом з братом, Барсуковим Миколою, який є безробітним, вони на власному автотранспорті прибули до лінії кордону, а потім пішки незаконно його перетнули, повідомляє СБУ.

Водночас на опублікованих відеозаписах Віктор Барсуков повідомляє, що народився 1996 року.

Микола Барсуков стверджує, що вони з братом приїхали до Мілового, поділеного кордоном на дві частини, і свідомо перетнули кордон, який пролягає уздовж залізниці з метою прийти на ринок подивитися ціни на свиней. За його словами, він не служив в армії, а форму взяв у брата.

війна маразм луганщина росія

Знак гривні
Знак гривні