Замголови фіскальної служби: На митниці є російський слід. Саакашвілі вимагає від ГПУ й СБУ розслідування (ВІДЕО, ДОКУМЕНТ)

У керівництві української митниці може бути "російський слід", оскільки відомством досі керують люди екс-голови митниці Ігоря Калетника. Про це заявив замголови Державної фіскальної служби Костянтин Лікарчук в ефірі каналу 112.

Вирізка з ефіру - Цензор:

"На митниці створена система, скажімо так, система розподілу, яка була певним чином і за попередньої влади, не тільки при Калетнику, але і при Клименку... Насправді, я думаю, треба дуже серйозно цю ситуацію розглядати, тому що там може бути навіть те, що називається "російський слід", оскільки пан Калетник сидить у Москві, а його люди досі керують митницею. Можливо, саме тому вони не дають і пану Саакашвілі працювати, і мені працювати," - сказав Лікарчук.

За заявою про систематичні зловживання керівництвом митниці, одеський голова ОДА Михайло Саакашвілі написав заяву в ГПУ, СБУ й МВС із вимогою про розслідування:

"Моє офіційне звернення після вчорашніх скандальних, але одночасно мужніх зізнань голови української митниці, який фактично звинуватив своє керівництво у кримінальних злочинах. Крім його зізнань, ці звинувачення підтверджені численним фактологічним матеріалом. Сподіваюсь, хоч зараз слідство, як зазвичай, не буде ховати голову в пісок", - написав Саакашвілі.

митниця кримінал саакашвілі росія лікарчук

Знак гривні
Знак гривні