Вночі вівся обстріл околиць Маріуполя. Є загиблі (ВІДЕО)

Від учорашнього вечора у Маріуполі чутно залпи важких знарядь, Лебединське і Сартану обстрілюють із САУ: є постраждалі, станом на 5 ранку загинуло 2 людей.

Як повідомляють жителі, канонаду чутно у всіх районах міста, передає Інсайдер із посиланням на місцеве видання 0629.

На Лівобережжі на кілька хвилин відключилася електроенергія, а в центрі міста на 10 хвилин пропало мовлення телеканалів.

Жителі мікрорайону "Східний" бачать спалахи північніше селища Широкине.

Як повідомив виданню прес-офіцер сектору "М" Ярослав Чепурний, прямо зараз бойовики обстрілюють із САУ селище Лебединське.

За інформацією волонтерів, терористи обстрілюють також і Сартану. Попередньо відомо, що один зі снарядів потрапив у стадіон.

У соціальних мережах з'явилася інформація від місцевих жителів, що в Сартані горять два будинки.

Волонтери відзначають, що українські військові стріляють у відповідь.

Вчорашня хроніка:

22:40. Як повідомив Чепурний, бойовики також обстріляли Сартану з САУ. Снаряди потрапили у житловий сектор. Є постраждалі.

За даними медиків, зараз "швидкі" не пропускають у селище Сартана для надання допомоги населенню, оскільки обстріл триває.

22:56. За повідомленням Сартанського селищного голови Степана Махсма, під час обстрілу в селищі постраждало 2 людини - мама та її маленька донька. Їх зараз везуть до лікарні. Травми невідомі. Обстріл триває.

23:22. Відомо про 3 постраждалих у Сартані. "Швидка" доставила в 3 міськлікарню дитину з відірваною стопою. У 4 міськлікарню госпіталізовано двоє жителів - в одного відірвана рука, у другого нога. Кілька людей відправилися в лікарню своїм ходом. Імовірно, кількість постраждалих під час обстрілу зросте до 5-6 осіб.

23:25. Як повідомляє в соціальній мережі "Фейсбук" секретар міськради Андрій Федай, під час обстрілу загинуло 2 людини. Кількість постраждалих - невідомо.

23:26. "У Лебединське намагалася вторгнутися ворожа ДРГ, атаку відбито. Із нашого боку без втрат, а от сепари землю будуть удобрювати. Також бойовики обстріляли Сартану і Лебединське. Підтверджено 2 загиблих цивільних, є інформація, що ще один там загинув, але поки не можу підтвердити. Наші дали дуже потужну відповідь, сепари у Саханці, Луково, Жовтні і Заїченко ще довго будуть збирати своїх 200-х. 79-ка і морпіхи - вищий пілотаж. Саме їм ми всі повинні бути вдячні за оперативну відповідь", - повідомляє блогер і політтехнолог Богдан Мірошніков.

23:36. Прес-секретар сектору "М" Ярослав Чепурний уточнив, що наразі відомо про 3 загиблих у Сартані.

23:45. Як повідомляють маріупольці у соцмережах, у Сартані під час обстрілу постраждало три приватні будинки. Жителі сидять у підвалах. У селищі обірвано високовольтні дроти. Світло увімкнули. Також горить якийсь виробничий об'єкт.

23:50. Волонтер Галина Одноріг повідомила 0629, що станом на 23:00 серед військових втрат немає.

донеччина маріуполь сартана тероризм війна

Знак гривні
Знак гривні