Російські кадрові військові у відпустці в Донецьку (ФОТО)

Під час OSINT-розвідки волонтери команди Informnapalm.org виявили “зелених чоловічків”, тобто російських військових без розпізнавальних знаків, що перебувають “у відпустці” в українському Донецьку. Як і має бути, люди під час відпустки фотографуються у різних красивих місцях, місцях історичних, знаменних. Але в російського окупанта є особливість – фотографуватися на фоні руйнувань, які він же й зробив, і, звичайно ж, селфі на фоні техніки та руїн. Щоб отримати більше інформації, за цим “зеленим” наглядали (1 місяць), та сьогодні помітили, що фотографії, які російський окупант зробив у Донецьку, він видалив.

Окупація – це підло, бути окупантом соромно, тому “зелений чоловічок” видалив фотографії – докази своєї участі в окупації.

Як носять медаль? Відкрито, з гідністю і гордістю.

А що робить “російський окупант”?

Спершу – “гордо” вихваляється фотографіями участі в окупації: селфі на фоні великої кількості техніки, фото на руїнах будинків після приходу “російського світу”, а потім, підібгавши хвоста, мчить підтирати сліди-докази своїх злочинів.

Наш “зелений чоловічок” – це Дамір Галімов з Казані (його профілі у соц. мережах: №1- https://archive.is/6DfMT, №2- https://archive.is/1yqw3, №3- https://archive.is/srpQQ). На сторінці, яку він покинув (№2), у соц. мережі вказано, що він служив (служить) у 37 ОМСБ, а в 2011 році закінчив Казанське вище артилерійське командне училище (військовий інститут) імені маршала артилерії М. Н. Чистякова (КВАКУ (ВІ) ім. Чистякова ’11). Отже, наш “зелений человічок” – офіцер артилерії.

Перший міський ставок, Донецьк

На фоні сходів у парку ім. Щербакова

(фото для порівняння http://www.panoramio.com/photo/56004196)

Парк кованих фігур у Донецьку

Фото на Савур-Могилі

Трохи фото з минулого життя російського окупанта

Матеріал підготував @BuTaJIu4eK спеціально для сайту InformNapalm.org.

донеччина osint тероризм росія війна окупанти

Знак гривні
Знак гривні