Фройд би плакав: Чуркін сподівається, що для тих, хто збив Боїнг, настане безкарність (ВІДЕО)

Представник Росії в ООН здійснив типову обмовку за Фройдом, коли обговорювався майбутній трибунал з розслідування падіння MH17.

Одіозний російський дипломат, постійний представник Росії в Раді Безпеки ООН Віталій Чуркін оскандалився і на останньому засіданні Радбезу, - пише Еспресо.

Зокрема, наприкінці свого виступу постпред Росії висловив надію, що винні в загибелі 298 осіб не понесуть відповідальності.

"Будемо сподіватися, що розслідування розбереться, і безкарність настане і щодо тих, хто збивав літак, і тих, хто його направляв у зону військових дій", - підсумував Чуркін.

Нагадаємо, Рада Безпеки ООН не змогла ухвалити проект резолюції зі створення міжнародного трибуналу для розслідування катастрофи Боїнга, що прямував рейсом MH17, у зв'язку з тим, що Росія, яка є постійним членом РБ ООН, висловилася проти, на документ було накладене вето.

Країни-учасниці розслідування добиватимуться переслідування винних у авіакатастрофі рейсу MH-17, незважаючи на те що Росія наклала вето на резолюцію щодо створення міжнародного трибуналу.

скандал mh17 оон росія чуркін

Знак гривні
Знак гривні