Чому треба пристібатись і на задніх сидіннях: джип став металобрухтом, але всі живі (ФОТО, ВІДЕО)

Якщо хтось скаже вам, що від пасів безпеки ніякого толку, а на задніх сидіннях взагалі можна не пристібатися - перешліть йому цей текст про Андрія Мелько, який потрапив у страшну аварію на минулих вихідних.

Коли п'ять чоловік залишаються живими і здоровими в купі металобрухту, яка ще мить тому була потужним сучасним автомобілем, - це переконує.

Неймовірне везіння? Так. Але пощастило родині не в момент зіткнення (лобового удару все ж вдалося уникнути), а тоді, коли Андрій вирішив: у його машині будуть пристібатися всі до єдиного.

Досвідчений водій розповів, як прийшов до цього принципу, і дав для наших читачів кілька порад. Вони особливо актуальні зараз, у сезон найбільш жвавого руху на трасах: дачі, відпустки, поїздки на природу.

Андрій у неділю їхав на відпочинок - в Затоку, що під Одесою. З ним у Mitsubishi Pajero були дружина, теща і дві дочки - семи і шістнадцяти років.

В 6:55 ранку на 37 кілометрі одеської траси із зустрічної вилетіла Mazda, водій якої не впорався з керуванням. Удар у бік, джип перевертається - раз, другий, третій...

Без подряпин і забоїв від тиску пасів не обійшлось, проте коли міліція й медики прибули на місце, сім'я вже вийшла з груди металу самостійно.

Джерело: Точно.Медіа

Знак гривні
Знак гривні