Головним ворогом росіяни вважають Обаму

Росіяни вважають Президента США Барака Обаму своїм головним ворогом. Про це свідчать дані дослідження Всеросійського центру вивчення громадської думки (ВЦВГД).

Обаму своїм головним ворогом вважають 37% опитаних росіян, - передає Інсайдер - Ворогами росіяни також називають Україну (8%), Великобританію (2%), Німеччину і канцлера Ангелу Меркель (1%), Польщу (1%). Також росіяни бачать загрозу з боку НАТО (1%). Частина опитаних вважає головною загрозою ісламських терористів (3%) і фашистів (2%). Інші ж зазначають, що слід побоюватися безкультур'я і бездуховності (1%), алкоголізму і наркоманії (1%).

Нагадаємо, рейтинг схвалення Президента Росії Володимира Путіна в РФ досяг 89%. У даному опитуванні взяли участь 1600 чоловік по всій Росії старше 18 років у 134 населених пунктах 46 регіонів країни. Згідно з дослідженням, тільки 10% опитаних не схвалюють політику і діяльність Путіна на президентській посаді, а 1% респондентів відмовилися відповідати на це питання.

Варто зазначити, що опитування показало максимальний рейтинг довіри до Путіна з початку його першого президентського терміну, мінімальний же був на початку його президентства в 2000 р.

маразм обама росія

Знак гривні
Знак гривні