Показовий початок: Коломойський украв знак Укроп (ФОТО)

Відомий художник Андрій Єрмоленко дуже часто робить круті шеврони, лого, принти та взагалі багато чого ще. Немає в Україні людини, яка б не бачила результати його творчості, - пише Ігор Соболенко.

І якщо чесно, за майже рік існування об'єднання "Укроп", не закрадалися думки, що хлопці можуть таке поцупити. Думав купили, а ні. Команда Коломойського просто вкрала це:

Нагадаємо, Коломойський збирається створити власну партію "Укроп".

Радник президента Юрій Бірюков пише:

"Andriy Yermolenko делал нам логотип Крыльев Феникса. Потом он делал ротную эмблему для Андрея Хоманчук. Не брал деньги, дарил. И для меня было бы дико что-то украсть у него. Украсть... Отжать... Тошно видеть такое. Нарукавный шеврон Укроп - гордость для многих пацанов.
Если это правда, если действительно эта как-бы-партия использует шеврон Андрея (ну мало ли, ну вдруг Фотошоп - я не был в Чернигове) - это банальная подлость. Мелкая и тошнотворная подлость."

Люди Геннадія Корбана, заступника Коломойського, коли той був губернатором, самі пишуть, що це - таки виборча кампанія Корбана:

"Чернігів, 205 в.о. - більше, ніж просто вибори. Вперше випустили в люди гасло нашої політичної сили та її назву - "Українське об'єднання патріотів УКРОП".

На це сам художник Андрій Єрмоленко зреагував однозначно:

"От мені цікаво. А хтось із них додумався, чи я дам дозвіл на використання цієї символіки для партії? Корбан про то думав! Я ж це робив для наших вояків, а не для партій, яким я не довіряю!"

чернігівщина скандал коломойський корбан вибори краса єрмоленко

Знак гривні
Знак гривні