Бій у Мар'їнці: до ЗСУ підійшло підкріплення, в Донецьку багато поранених бойовиків (КАРТА)

Терористична організація «ДНР» перейшла до наступальних дій на окремих ділянках фронту. Про це в бесіді з кореспондентом НА «Харків» заявив бойовик із позивним «Варяг», заступник начальника штабу так званої «республіканської гвардії».

Терорист зізнався, що їхня «армія» зазнає втрат, але буде продовжувати наступ. За його словами таким чином «ДНР» примушує Україну бути поступливішою на Мінських зустрічах.

Нагадаємо, 3 червня на околицях окупованого міста Донецьк нічні обстріли бойовиків «ДНР» позицій ВСУ до ранку переросли в сильні зіткнення.

Терористи активно застосовують важку артилерію і системи залпового вогню «Град».

Від обстрілу бойовиків постраждали Мар'їнка, Курахове, Красногорівка, Старомихайлівка.

У результаті артилерійських ударів бойовиків «ДНР» в околицях Донецька почалися пожежі, перекрито дорожній рух.

3 червня, починаючи з 9:00 ранку, в міську клінічну лікарню №14 у Петровському районі окупованого Донецька надходять поранені бойовики.

За повідомленнями місцевих жителів, машини швидкої допомоги постійно курсують від лікарні до позицій терористів.

Також карети медиків помічені на проспекті Ілліча. Повідомляється, що машин швидкої допомоги не вистачає, і поранених бойовиків доставляють на будь-якому транспорті. У тому числі, зверху на броні військової техніки.

3 червня станом на 13:30 позиції в Мар'їнці знаходяться під контролем українських військових. Про це повідомив боєць батальйону «Київ-2» Ігор Савчук на своїй сторінці в соціальній мережі: «Мар'їнка 13-30. Оточення немає, поранених вивезли. Підтяглося підкріплення. Всі тримаються. Ніякої паніки. Сепари ведуть сильний обстріл, але не більше».

Джерело: Інформатор

донеччина маразм війна тероризм

Знак гривні
Знак гривні