Тренер Дніпра присвятив перемогу над Наполі воїнам АТО. Як раділи футболісти (ФОТО)

Перемогу над Наполі й вихід у фінал Ліги Європи тренер Дніпропетровського "Дніпра" Мирон Маркевич присвятив хлопцям, які зараз знаходяться в зоні АТО.

Про це в ефірі телеканалу "2 + 2" після перемоги заявив сам головний тренер дніпропетровського Дніпра.

"Ми грали для людей, які в нас вірили. Я розумію, що ми грали з серйозною командою. Багато було скептиків, але ... коли я побачив відсоток тих людей, які в нас вірять, то ми не могли сьогодні програти", - сказав він.

"Такі матчі легкими не бувають. Ми розуміли, з ким ми граємо. Сьогодні команда набагато краще грала, ніж у Неаполі, і заслужено перемогла", - додав наставник.

На питання, що Маркевич скаже своїм гравцям у роздягальні, він відповів: "Я навіть не знаю, що скажу ..."

"Вони зробили диво, ніхто, чесно кажучи, від них цього не чекав. Я знав, що вони це можуть зробити. Я не думав, що буде повний стадіон, я знав, що буде багато людей. А те, що вся Україна приїде. .. емоції переповнюють ", - зазначив він.

За словами Мирона Богдановича, "Наполі" - хороша команда, і після "Ювентуса" - це друга команда в Італії.

"Про фіналі поки не думаю. Ми грали сьогодні для людей. Особливо - для тих хлопців, які зараз в АТО. Я впевнений, що вони дивилися футбол. Так що, хлопці, то і для вас, в першу чергу", - підсумував тренер .

У свою чергу російський спортивний ресурс Чемпіонат у тексті свого повідомлення, де цитувався коментар Маркевича, що не надрукував фразу про те, що ця перемога присвячується українським воїнам, які знаходяться в зоні АТО.

Нагадаємо, "Дніпро" вперше у своїй кар’єрі вийшов у фінал Ліги Європи.

Матч, у якому "Дніпро" з рахунком 1:0 переміг "Наполі", відбувався в Києві.

герої спорт АТО

Знак гривні
Знак гривні