Біля маєтку іншого зама Авакова напали на журналістів. Зам каже, це не його будинок (ВІДЕО)

Біля будинку заступника міністра внутрішніх справ Сергія Чеботаря в селі Лісники напали на знімальну групу телеканалу ZIK.

Про це повідомив журналіст-розслідувач Денис Бігус, - пише УП.

"Щойно в Лісниках, біля будинку заступника міністра МВС Чеботаря, на знімальну групу напали, придушили оператора, відібрали камеру, вирвали навігатор з відео з машини. Я поїхав туди. Адреса Підлісна, 30", - написав він на Facebook.

Пізніше Бігус оприлюднив відео першого нападу на журналістів, яке сталося вранці.

"Ситуація коротко: будинок заступника міністра Сергія Чеботаря побудований в заповідній зоні на околиці села Лісники. Зйомка проводилася під час підготовки сюжету про декілька високих чинів МВС. Це ранкове відео. На ньому охорона нападає вперше", - пояснив журналіст.

"Потім вони повернулися на своєму білому Volkswagen Transporter 1123, поламали камеру, забрали її, побили оператора, вирвали реєстратор (вже з іншою картою) і зникли. Відео нападника тут є", - додав він.

"Під час зйомок на територію садиби заїжджала біла Camry дружини Чеботаря, з номерами 5555. Після нападу вона зникла", - повідомив Бігус.

Відео "Наші гроші".

Заступник міністра внутрішніх справ України Сергій Чеботар заявляє, що не має будинку у селі Лісники Київської області.

«Ця інформація не відповідає дійсності. У мене немає будинку у селі Лісники Київської області. Все нерухоме майно внесено мною у декларацію. Іншої власності у мене немає. Обурений інформаційними провокаціями проти мене та моєї родини! Припиніть брехати та маніпулювати! Розумію бажання негідників дискредитувати команду міністерства, що взяла жорсткий курс на боротьбу з корупціонерами. Розумію, що заважаємо Льовочкіну та компанії, куплених і обслуговуючих їх політиків. Але майте ж совість!», – йдеться у заяві Чебораря, оприлюдненій на сайті МВС у вівторок увечері.

У МВС повідомили, що адресою, де начебто знаходить будинок Сергія Чеботаря, для перевірки інформації виїхала слідчо-оперативна група Києво-Святошинського райвідділу міліції та прокуратура.

Інформацію про Тойоту дружини Чеботаря, з номерами 5555, яка була на території садиби - не прокоментовано

чеботар корупція мвс

Знак гривні
Знак гривні