Широкине накрили найінтенсивнішими обстрілами з початку боїв.

У Широкиному - понад 300 пострілів важкого озброєння щодня: ОБСЄ повідомляє про посилення інтенсивності бойових дій у районі Широкиного за 20 км від Маріуполя.

26 квітня спостерігачі бачили найбільш інтенсивні обстріли в Широкиному з початку боїв у цьому районі в лютому 2015 року, повідомляє прес-служба ОБСЄ, яку цитує Інсайдер.

"Упродовж 12 годин і під час написання цього звіту спостерігачі бачили безперервні перестрілки зі стрілецької зброї, кулеметів, ручних протитанкових і автоматичних гранатометів", - ідеться в повідомленні.

Упродовж дня зі свого спостережного поста за 1,5 км від Широкиного місія ОБСЄ зафіксувала 69 пострілів із танків, 191 постріл із мінометів калібру 82 мм, 153 постріли з мінометів 120 мм.

Пізніше спостерігачі ОБСЄ змушені були залишити свій пункт, оскільки за 300 метрів від них розірвалися два снаряди з великокаліберної артилерії.

ОБСЄ повідомляє, що бої в Широкиному були настільки сильними, що вибухи і постріли були чутні по всій території від селища і до Маріуполя.

Безпілотники ОБСЄ зафіксували 11 танків, 4 бронетранспортери з піхотою, які рухалися через селище Куликове на території, контрольованій бойовиками.

Також упродовж останніх трьох днів ОБСЄ з допомогою безпілотників зафіксувала 17 танків, три самохідки і 60 бронетранспортерів у районі Широкиного на території бойовиків.

донеччина війна тероризм АТО

Знак гривні
Знак гривні