Коханка і Мальдіви. Нардеп від Самопомочі заявив, що складає мандат через скандал

"Часу мені не даєш, моє серце зараз з сім'єю, ти знаєш, мені дуже важко, тобі теж, спусти поки все на гальма, плізз, я приїду поговоримо" - такий текст зафіксував на телефоні депутата Андрія Мірошника ("Самопоміч") фотокор "Українських новин" Богдан Бортаков. В СМС розмові йшлося про поїздку на Мальдіви вартістю 10 тисяч євро. Депутат писав СМС-повідомлення жінці на ім'я Оля, хоча його дружину звуть Інна. І признавався, що завищив ціну поїздки у розмові з "шефом" на 66 тисяч гривень.

Фотографії СМСок дивіться тут

Утім, депутат-бізнесмен, судячи з його декларації, може собі дозволити подібні витрати.

Після цього депутат заявив, що складає свій мандат.

«Я складаю мандат депутата Верховної Ради. Я далі вважаю, що бідний політик не побудує багатої України. Тим більше її не побудують політики, які прикидаються бідними. Я повертаюся до своєї улюбленої справи – телекомунікаційного бізнесу. Я завжди був вільною людиною і хочу надалі нею залишатися. Далі буду підтримувати важливі суспільні ініціативи, зокрема допомагати нашим славетним воїнам. Приношу вибачення усім виборцям, які вважають мою поведінку негідною честі їх представляти. Бажаю своїм колегам витримати весь тиск», – цитує слова Мірошника прес-служба «Самопомічі».

До проходження у парламент 34-річний Артем Мірошник працював на посаді директора департаменту бізнесу фіксованого зв’язку однієї з найбільших українських IT-компаній «Датагруп».

На зміну Мірошнику депутатом може стати 31-річний Андрій Немировський з Дніпропетровська, який займав 31 місце у виборчому списку «Самопомочі». Немировський потрапив у список як представник партії «Воля», яка, нагадаємо, вирішила формувати у парламенті самостійну групу депутатів. Втім, у кінці березня 2015 року Немировський вийшов з «Волі» і тому, очевидно, займе місце Мірошника у сесійній залі Верховної Ради.

Рада скандал кохання

Знак гривні
Знак гривні