У Києві вбили Олеся Бузину

У четвер на вулиці Дегтярівська в Києві невідомі вбили журналіста Олеся Бузину. Про це з посиланням на очевидців повідомила Українську правду журналіст "Громадського" Христина Бондаренко. За її словами, Бузину застрелили чотирма пострілами.

Вбивство також підтвердив радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко. За його словами, стріляли з Ford Focus темносинього кольору в районі будинку 58 на Дегтярівській вулиці. Номери машини були латвійськими або білоруськими, стверджує Геращенко.
У свою чергу користувач Facebook Богдан Йовженко написав у групі Шевченківської народної самооборони Києва, що номера машини були BL8108W.
Деталі уточнюються.

Сьогодні, під час прямого ефіру з інтерв’ю Путіна йому поставили питання про вбивство Бузини.

Нагадаємо, що Бузина був проросійським діячем і на початку цього року очолив газету Ахметова «Сєгодня», але згодом звільнився з посади головного редактора.

Жодних версій ще не висунено, проте розслідування вбивства стане справою честі еміритон професійностиі МВС. Вбивство, безсумнівно використає Росія в антиукраїнській пропаганді.

Як відомо, у середу ввечері біля під'їзду свого дому в Києві був вбитий колишній депутат від Партії регіонів та один з головних організаторів тітушок та Антимайдану Олег Калашников.

Місце злочину

бузина злочин вбивство

Знак гривні
Знак гривні