НФ звинуватив Свободу в допомозі Кремлю (ФОТО)

Фракція "Народного фронту" у Верховній Раді звинуватила "Свободу" в допомозі Кремлю з дестабілізації ситуації в країні.

Зокрема, під час виступу нардепа від цієї фракції Антона Геращенка всі депутати НФ вийшли до трибуни з плакатом, на якому були зображені нардепи від "Свободи" Андрій Іллєнко та Юрій Левченко, а також депутат від БПП: Сергій Каплін + Віктор Янукович, Микола Азаров та Сергій Льовочкін = реванш Кремля.

Про це пише Інсайдер.

Скріншот: Укрправда

За словами Геращенка, в 1936 році на Мадрид наступали фашистські війська генерала Франко, який говорив, що візьме місто "п'ятою колоною".

"Путін підняв українську історію, подивився, як НКВС роздробив ОУН на дві організації. Те ж саме Путін робить зараз. Рівень дискусії, який піднятий партією "Свобода", Блоком Тимошенко і Юлією Володимирівною особисто, і окремими "фриками" з БПП нижче рівня одеського "Привозу".

"Ніхто з тих, хто звинувачує уряд і прем'єра, навіть не читали звітів Держфінінспекції. А в них навіть не вказано ім'я та посаду прем'єр-міністра. Більш ніж 6 млрд грн - це цифри за час уряду Тимошенко й Азарова. Це брудна цинічна кампанія, яка розпочата "Свободою" і Блоком Тимошенко на замовлення Путіна", - сказав Геращенко.

Народний депутат, представник партії "Свобода" Андрій Іллєнко заперечив звинувачення "Народного фронту" у зв'язках з Фірташем і Львовочкіним.

"Я особисто Фірташа бачив лише по телевізору, Львовочкіна два рази тут в парламенті", - заявив він.

"Якби не "Свобода", ви б не сиділи на цих посадах, якби не "Свобода" не було б вашої влади", -сказав Іллєнко на підвищених тонах, неодноразово вдаривши при цьому кулаком по трибуні.

скандал Рада кремль свобода тимошенко

Знак гривні
Знак гривні