У Києві підірвали Сбєрбанк (ВІДЕО)

У Києві на вул. Борщагівській, 195/43, де знаходиться відділення "Сбєрбанку Росії", стався вибух, постраждалих немає.

Як повідомляє прес-служба ГУ МВС України в Києві, пише LB, повідомлення про вибух біля дверей центрального входу у відділення філії банку надійшло в міліцію в 04.13. За попередньою інформацією, спрацював невстановлений вибуховий пристрій.

Вибуховою хвилею було пошкоджено металопластикові конструкції і скло двох вторинних вікон і вхідних дверей. Від вибуху ніхто не постраждав.

З місця події фахівці МВС вилучили фрагменти невідомих предметів, які направлені на експертизу.

Як повідомляє телеканал "112 Україна", мешканка сусіднього будинку повідомила, що на місці події правоохоронці знайшли листівки із закликом "мочити російські банки". Камери відеоспостереження перед вибухом нібито зафіксували молодого чоловіка в масці.

За інформацією LB, зараз на проспекті Перемоги, 27, де знаходиться ще одне відділення Сбєрбанку Росії, працюють вибухотехніки. Прес-служба київської міліції повідомила, що за попередньою інформацією там виявлено саморобний вибуховий пристрій.

Пізніше на сайті ГУ МВС у Києві повідомили, що знайдений предмет фахівці вибухотехнічної служби знешкодили на місці. Його направили на дослідження.

тероризм росія

Знак гривні
Знак гривні