Порошенко прийняв відставку Коломойського

Президент України Петро Порошенко задовольнив прохання Ігоря Коломойського про відставку з посади Дніпропетровської обласної державної адміністрації. Про це пише Інсайдер. "Відповідний Указ Глава держави підписав під час зустрічі з ним (Коломойським - ред.)", - йдеться у повідомленні Порошенка.

За словами Глави держави, виконуючим обов'язки голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації буде призначено Валентина Резніченка - який зараз очолює Запорізьку ОДА

Президент наголосив на тому, що Дніпропетровщина має залишатися надійним захисним рубежем на Сході України. "Маємо забезпечити мир, стабільність та спокій. Дніпропетровщина повинна залишатися бастіоном України на Сході, захищати мир та спокій громадян", - сказав Петро Порошенко.

Порошенко призначив Валентина Резніченка головою Запорізької обласної державної адміністрації 20 лютого.

Резніченко у 2003 році був віце-президентом ТОВ "Український медіа холдинг" (UMH group). Із серпня 2014 року Резніченко очолює Український державний центр радіочастот.

Один з ключових гравців у команді Коломойського народний депутат Борис Філатов прокоментував це так:

1. Председатель ДнепрОГА подал прошение об отставке, Президент удовлетворил.
2. Увольнение прошло максимально корректно.
3. Все дела будут переданы Валентину Резниченко в максимально комфортном режиме.
4. В субботу состоится митинг-концерт "За Единую Украину". На митинге будет заслушан годовой отчет команды Коломойского. Будут присутствовать народные депутаты, лидеры общественного мнения, добровольцы, волонтеры, новый губернатор.
Приглашаем всех наших симпатиков. Со всей Украины.
Давайте перестанем пить валерианку и покажем всему миру, что мы можем быть цивилизованными людьми для которых наша страна выше амбиций.

Інший депутат Мустафа Наєм, який активно добивався усунення впливу Коломойського з УкрТрансНафти прогнозує, що тепер олігарх вестиме гру на дострокові вибори або парламенту, або президента

дніпропетровщина конфлікт коломойський порошенко

Знак гривні
Знак гривні