Теракт під час мирної ходи в Харкові. Троє загиблих

Під час мирної ходи у центрі Харкова сьогодні стався вибух.

Як повідомляє Громадське, є троє загиблих. Це активіст місцевої самооборони Ігор Толмачов та представник міліції, імені третього поки не встановлено.

За попередніми даними, постраждало близько 10 осіб, серед яких - 1 правоохоронець, двоє людей загинуло на місці, повідомляє прес-служба МВС.

Начальник ГУМВС України в Харківській області Анатолій Дмитрієв вважає, що вибух під час мирної ходи в Харкові є терористичним актом.

Служба безпеки України затримала осіб, які можуть бути причетними до підготовки та скоєння злочинів терористичної спрямованості у Харкові, зокрема сьогоднішнього вибуху.

Як повідомила кореспондент INSIDER, вибух стався, в колоні активістів, що рухаються по вулиці Маршала Жукова. Троє постраждалих без свідомості, одна людина - вся в крові, її стан оцінити складно. Крім того, постраждав один міліціонер - у нього поранення в ногу. До місця НП під'їхали чотири швидкі.

Як повідомлялося раніше, після акції біля Палацу спорту активісти пішли ходою вулицею Маршала Жукова. Колону мітингувальників охороняв кордон міліції, які також зупинили рух автомобілів.

Як повідомляють присутні, вибуховим пристроєм може виявитися міна, яка була закопана в асфальт посеред дороги, трохи далі від Палацу Спорту.

Люди розбігаються в паніці.

харків тероризм

Знак гривні
Знак гривні