Бойовики ведуть вогонь з центру Донецька

Дані ОБСЄ показують, що терористи ведуть артилерійський вогонь з густонаселених житлових кварталів.

18 і 19 лютого спостерігачі ОБСЄ в Донецьку чули, як з міста ведеться обстріл з реактивних систем і артилерії.

"В 18:35 18 лютого спостерігачі чули шість віддалених вибухів з наступними вихідними пострілами систем залпового вогню. Звук виходив в 5-10 км на північному заході від мікрорайону Текстильник (11 км на південний захід від центру Донецька)", - повідомляє прес-служба ОБСЄ, яку цитує Інсайдер.

В той же день з 21:30 до 22:12 спостерігачі чули з того ж району віддалені постріли артилерії. "Вони змішалися зі звуком пострілів стрілецької і легкої зброї", - повідомляє ОБСЄ.

19 лютого в 8:43 спостерігачі чули близько восьми залпів артилерії в північній або північно-західній центральній частині Донецька.

В 10:46 11:36 спостерігачі чули залпи артилерії, які виходили з району, близького до центру Донецька.

В 11:46 спостерігачі ОБСЄ чули залпи артилерії з інтервалом від 15 до 20 секунд, які виходили з району, який перебуває в 5-10 км на півночі або північно-заході від центру Донецька. Залпи також супроводжувалися стріляниною із стрілецького та легкого озброєння.

"Між 13:00 і 19:00 з центру Донецька спостерігачі ОБСЄ чули звуки пострілів артилерії в північно-північно-західного напрямку", - йдеться в повідомленні.

В той же час звіт ОБСЄ не містить даних про те, щоб в ці дні Донецьк піддавався обстрілу.

донеччина росія тероризм

Знак гривні
Знак гривні