Дебальцеве залишається відрізаним. Азов пішов у наступ

Дебальцеве. Траси, які з’єднують Дебальцеве із тилом і досі знаходяться під контролем бойовиків. Про це пише у ФБ нардеп Семен Семенченко:

«Трасса Артемовск - Дебальцево блокирована террористами в Логвиново. Параллельная трасса Дебальцево - Луганское блокирована террористами в Нижнелозовое. Дороги заминированы фугасами. Никаких "деблокирований" дороги не происходило. Часть батальона Донбасс находиться на передовой в этом районе.
За свои слова – отвечаю»

Офіційні джерела у повідомленнях використовують біль розпливчату лексику: "Ситуація на трасі Дебальцеве-Артемівськ залишається складною. Сили АТО проводять заходи спрямовані на блокування і знищення бойовиків на цій ділянці траси. У ці хвилини ситуація залишається напруженою. Штаб АТО направляє на цю ділянку певні підрозділи для проведення спецзаходів щодо блокування і знищення бойовиків", - повідомив на брифінгу в.о. спікера Генерального штабу Збройних сил України Владислав Селезньов.

Маріуполь.На південній ділянці фронту полк «Азов» почав наступ у напрямку Новоазовська.

«Триває бій за Саханку. Під контролем Широкіне, Комінтерново, Павлопіль (села, які до недавного часу були окуповані, - ред.). Зміщуємо ворожий фронт від Маріуполя, прибираємо загрозу обстрілів міста, - повідомляє «Азов» на своїй сторінці у ФБ, -
Над Комінтерново майорить Український Прапор. За Широкіно зачищаємо другий блокпост... "Азов" розгортає повномасштабний наступ. По всій лінії фронту точаться запеклі бої".

семенченко азов дебальцеве маріуполь

Знак гривні
Знак гривні