Уряд від завтра вводить прикордонний режим із окупованими терористами територіями

Кабінет міністрів ввів прикордонний режим в зоні проведення антитерористичної операції і окремих районах Херсонської та Харківської областей з 10 лютого.

Про це йдеться в постанові уряду №38 від 30 січня, повідомляє Інсайдер.

З метою підвищення рівня національної безпеки, забезпечення безпеки громадян, захисту їхніх прав і свобод, законних інтересів і виходячи з принципів непорушності державного кордону, територіальної цілісності, політичної та економічної незалежності і суверенітету уряд постановив ввести з 10 лютого на період проведення АТО прикордонний режим в зоні проведення операції та окремих районах Херсонської та Харківської областей.

Зокрема, прикордонний режим буде встановлений в містах Донецьк, Авдіївка, Артемівськ, Вугледар, Горлівка, Дзержинськ, Дебальцеве, Докучаєвськ, Селідове та Артемівському, Волноваському, Володарському, Костянтинівському, Красноармійському, Мар'їнському, Ясинуватському районах Донецької області.

Крім того, уряд постановив встановити прикордонний режим в Лутугинському, Новоайдарському, Перевальському, Попаснянському, Слов'яносербському, Старобільському районах Луганської області, Богодухівському районі Харківської області та Новотроїцькому, Чаплинському районах Херсонської області.

війна донеччина луганщина тероризм

Знак гривні
Знак гривні