Бої в аерорту запеклі, як ніколи. Азов каже, що кіборги залишили його - Міноборони ще не підтверджує

Інформація суперечлива: тепер уже кажуть про бої "біля" терміналів. Станом на 6 годину ранку 22 січня в районі Донецького аеропорту точилися бої.

Про це повідомив офіцер прес-центру АТО Леонід Матюхін.

"Я не можу офіційно ні підтвердити, ні спростувати інформацію про відхід військових з аеропорту, тому що станом на 6 годинку ранку там точаться бої", - сказав він.

"Місцями найбільшої напруженості, як і раніше, залишаються райони Донецького аеропорту та 29 і 31 блокпостів", - повідомила сьогодні сторінка прес-центру АТО у Facebook.

"Якщо вчора у нас була можливість практично впритул під'їхати до 31-го блокпосту і побачити все власними очима, то в донецькому аеропорту ми не знаємо точно, що відбувається", - сказав Матюхін.

Раніше на сторінці батальйону "Азов" в Facebook з'явилося повідомлення про те, що українські бійці змушені були здати аеропорт. Про це також повідомили кілька волонтерів в Facebook.

Міністерство оборони України повідомляє, що у Донецькому аеропорту 16 військовослужбовців Збройних сил України в ході бою отримали поранення та потрапили у полон терористів.

"За добу у боях за летовище загинули 6 українських військовослужбовців", - повідомляє прес-служба Міноборони.

Повідомляють, що вчора 20 військовослужбовців Збройних сил вийшли з боями з території терміналів, оскільки їх позиції були зруйновані та прострілювалися прямою наводкою.

За даними Міноборони, станом на 9 годину ранку 22 січня бої навколо аеропорту Донецька продовжуються. "Частина будівель та частина території аеропорту залишається під контролем українських військовослужбовців", - повідомляє прес-служба станом на 9:30 ранку.

Джерела: УП, Інсайдер, Бі-Бі-Сі

кіборги донецьк герої

Знак гривні
Знак гривні