Українці відійшли з 31-го блок посту, 8 кіборгів потрапили в полон. Наші партизани убили російського генерала

Після декількагодинного бою українські війська відступили від 31-го блок-посту. Прое ци пише у своєму Фейсбуці журналіст Роман Бочкала: "

Как не прискорбно, но уже да. 31й пост потерян. Полностью. Учитывая, что пост был на высоте, а Крымское в низине, то высока вероятность потери данного населенного пункта. И это очень больно. У меня перед глазами лица жителей, которые еще вчера мне говорили: "Крымское это Украина".

"Те, кто были на 31м, отошли на 37 и уверенно его удерживают. На 29м - тихо. Инфа про то, что сепары взяли село Жолобок - наглая ложь. "31й думаю отобьем", - уверенным ровным тоном только что по телефону сказал один из бойцов", - згодом написав журналіст.

Водночас РНБО надає іншу інформацію:

"Українські військові були атаковані на півночі зони АТО регулярними військовими формуваннями Збройних сил Російської Федерації. Тривають запеклі бої в районі 29 та 31 блокпостів на так званій Бахмутській трасі", - заявив речник АТО Лисенко.

"Сили АТО зупинили просування російських військ. Це між Зимогір'ям та Слов'яносербськом", - уточнив він.

Також сьогодні в полон потрапило 8 наших десантників в донецькому аеропорту. Про це пише у Фейсбуці радник президента Бірюков. За його словами декілька десятків наших бійців ішли у густому тумані по бетонному покриттю аеропорта на підкріплення до своїх. Проте в тумані помилилися і натрапили на місце концентрації бойовиків. "Був бій. Були загиблі. І 8 чоловік потрапило в полон", - пише Бірюков.

В РНБО ж повідомляють, що сьогодні була повністю зруйнована злітно-посадочна смуга аеропорта.

Сьогодні вночі донецька група партизан "Тіні" розстріляла російського генерала. Про це пише у Фейсбуці Олександр Гладкий, через якого група передає свої повідомлення:

Донецкая группа партизан " Тени" организовав засаду на патруль полицаев в пригороде Донецка, не рассчитывала на такую удачу.
Захватив в плен троих полицаев,двое полицаев были просто "орки" и были расстреляны на месте, третьим оказался:
Павлов Пётр Геннадьевич.
Генерал майор ВС РФ.
Оперативное управление Вооружёнными Силами.
За свою жизнь и свободу он предложил "Тени" один миллион долларов.
Ответ "Тени" - " До сраки твои доллары. Родина не продается!"

Знак гривні
Знак гривні