В Росії створили Антимайдан для фізичного залякування опозиції до Путіна

Один з лідерів "Антимайдану" байкер Хірург-Залдостанов впевнений, що страх смерті - єдине, що може зупинити опозицію.

Російські борці-піхотинці проти «п'ятої колони» та «помаранчевих звірків» об'єдналися в громадський рух "Антимайдан".

Вони вже встигли напасти на прихильників Навального, наприклад. Ті готували відкриту лекцію в одному з московських кафе. "Антимайданівці" поламали меблі, побили активістів. Поки що не стріляли.

«Ми просто будемо збиратися там, де збирається опозиція», - пояснив завдання руху російський депутат Дмитро Саблін. На презентації проекту ініціатори «Антимайдан» були налаштовані рішуче: Шабанов заявив про готовність битися стінка на стінку, Березікова - у разі необхідності взяти в руки зброю.

Найбільш конкретно цілі «антімайданівців» сформулював Залдостанов: «Не допустити розвалу держави, щоб п'ята колона змогла розчленувати нашу країну, як це було зроблено в 90-і роки. Обрубки розчленованої тоді країни кровоточать досі ... »

Ще на прес-конференції він поділився: бачить, як заокеанські баби печуть пиріжки, щоб роздавати їх на площах.

«І пєчєнюшки! - Додав він у розмові з «Новою газетою». - Це пряма метафора: згадайте роздачу пирогів на Майдані, пєчєнюшки, які вони привозили майданутим. Згадайте, наскільки це гидко! Приїхали турботу проявляти про Україну? Це настільки неприкрита дволичність! Для мене це все - стара Ізергіль, що приїхала росіян на росіян нацьковувати».

Детально - в репортажі "У нас был Сталин, он оставил нам мощь".

антимайдан маразм росія

Знак гривні
Знак гривні