Бойовики готуються до подальшої війни, в гуманітарному конвої прибули найманці Путіна, - Тимчук

У соціальних мережах і в інформаційному полі відбувається потужна дезінформаційна кампанія щодо маскування процесу накопичення ресурсів і підготовки російсько-терористичних військ до подальшого ведення бойових дій.

У Красному Лучі Луганської області формується новий "батальйон" бойовиків, основна частина яких - російські найманці, які приїхали з дев'ятим "гумконвоєм".

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці написав координатор групи "Інформаційний опір", народний депутат Дмитро Тимчук.

"У Красному Лучі йде формування нового" батальйону" бойовиків. У складі створюваного підрозділу зафіксовані всього кілька представників місцевого населення, основна частина бойовиків - російські найманці, які прибули з РФ з "гуманітарним конвоєм" №9. Велика частина найманців - представники люмпенізованих верств населення" , - повідомив Тимчук.

За інформацією Тимчука, протягом останніх днів на території, підконтрольній ДНР, керівництво терористів вирішувало проблему забезпечення бойовиків зимовим обмундируванням за рахунок ресурсів, які прибули з Росії з "гуманітарним конвоєм" (найбільш важке становище з готовністю до зими склалося в підрозділах терористів, які воюють південніше Донецька - район Докучаєвська, Оленівки, Тельманове).

"Також йде накопичення й інших матеріально-технічних ресурсів - палива, боєприпасів, запчастин до бойової техніки. Протягом минулих вихідних (13-14.12.2014) зафіксовано прибуття з РФ як мінімум двох колон з паливозаправниками (всього до 40 машин)", - зазначив експерт.

донеччина путін тероризм росія луганщина сепаратизм війна

Знак гривні
Знак гривні