Генштаб збирається зробити діяльність волонтерів нестерпною?

Замість того, щоб працювати над своїми проблемами і помилками, представники Генштабу збираються перетягнути на себе логістичні потоки, які самі вони не здатні організувати; і зупинити поширення інформації з місця бойових дій.

За словами одного із лідерів волонтерських організацій, Романа Доніка, Генштаб боїться доступу волонтерів на передову (волонтери - єдине джерело достовірної та оперативної інформації з передової.) Генеральний штаб вирішив позбутися волонтерів, а заодно перехопити на себе потоки з товарами і обладнанням.

За підписом "ІО начальника Головного управління по роботі з особовим складом ЗСУ полковника ВВ Покотило", з'явилося розпорадження, яке наражає волонтерів на серйозну небезпеку.

Для надання допомоги, відтепер необхідно отримати дозвіл. В заявці для надання допомоги необхідно обов'язково вказати:

- всі реквізити організації (дуже зручно для російських диверсантів, що мріють про подібну централізовану базу)
- місце куди їдуть волонтери (будуть знати, де зустрічати)
- дата і час поїздки
- паспортні дані волонтера який їде
- марка і номер автомобіля
- ПЕРЕЛІК МАЙНА, яке планують передати
- заяву без цих даних не розглядається.
- заява подається не пізніше як за 10 днів до поїздки.
- уповноважений чин може накладати обмеження.
- На передову потрапити неможливо (в той час, як з досвіду відомо - допомога не передана з рук в руки, не потрапляє до військових на фронті)
- керівники секторів організовують прийомні бази для організації отримання благодійної допомоги від волонтерів (організацій) в місцях виконання бойових завдань (тобто, вся допомога потрпапляє знов таки в криві, а часто і нечесні руки штабних керівників)

армія саботаж бюрократія

Знак гривні
Знак гривні