На виборах ДНР перемогли Картопля, Капуста і Морква по 1 грн (ФОТО, ВІДЕО)

Основна фішка бутафорських виборів у "ДНР", дешеві картопля, капуста і морква, якими на виборчі дільниці бойовики приманювали людей - передусім найбідніших і тих, хто давно не бачив пенсій та зарплат.

Дільниць відкрили мало - от і вийшло, що на них були черги переважно зі старших людей, які прийшли по картоплю.

Наприклад, на виборах-2012 у Макіївці було 234 дільниці. Зараз - 67 дільниць. От звідси й черги, - пише журналіст Ігор Бурдига.

У соцмережах уже з'явилися жарти, що в штабі ДНР Чапаєв показував, на які дільниці слід довести картоплі:

Водночас, відома журналістка Катерина Сергацкова розкритикувала знущання з людей, що прийшли на дешеву картоплю - адже в інтернеті став відомим злий жарт "овочі голосують за овочі".

"Овощи голосуют за овощи", значит... Вам такие вещи писать не стыдно?
У людей тут уже несколько месяцев нет денег, у кого-то и дома нет. Для них этот килограмм картошки за гривну - счастье. Многие только ради этого и пришли голосовать. Их нужно жалеть. Несмотря ни на что - жалеть. Глупые не умнеют быстро, а без помощи и вовсе не умнеют.
Пытаюсь припомнить: в какой момент у людей, которые выходили на "революцию достоинства", появился этот скотский снобизм?

Хто "лідирує", значення, власне, не має - але цікаво, що в результатах екзит-полу по ДНР сума становила 100,1%. У найкращих традиціях Росії.

донеччина сепаратизм тероризм

Знак гривні
Знак гривні