Клюєв іде на вибори - не єдиний з регіоналів. Зате йде й Дурнєв

ЦВК зареєструвала брата екс-глави АП Андрія Клюєва Сергія Клюєва і ще 282 кандидатів в одномандатних виборчих округах на позачергові парламентські вибори.

Серед інших зареєстрованих кандидатів "регіонали" Яків Безбах, Дмитро Шпенов, Ігор Шкіря, Андрій Пономарьов, Сергій Кальцев, Євген Карташов, Дмитро Шенцев (заступник голови фракції ПР). Про це пише Інсайдер.

Клюєв зареєстрований кандидатом-самовисуванцем в окрузі №46 Донецької області. На виборах в 2012 році Клюєв пройшов до парламенту, висуваючись від Партії регіонів у цьому ж окрузі. На даний момент його брат Андрій Клюєв оголошений в міжнародний розшук.

140 кандидатів зареєстровані в понеділок від наступних партій: 3 від "Нової політики", "5.10" і "Демократичного альянсу", 4 - від "Справедливості" і 128 - від Партії Сергія Тігіпка "Сильна Україна".

143 зареєстрований у понеділок кандидат балотується на вибори у порядку самовисування.

Також комісією зареєстровано Володимира Свирида (заступник директора "Воєнремсервіс" Міноборони), Андрій Шинькович (заступник голови "Епіцентр К.") і Михайло Петруняк (президент українсько-іспанської торгової палати).

Крім того, ЦВК зареєструвала кандидатом телеведучого Олексія Дурнєва в окрузі №135 Одеської області.

Всього, станом на понеділок, Центвиборчком зареєстрував 676 кандидата в одномандатних округах: 503 самовисуванець і 173 - висунуті від політичних партій.

вибори-14 ПР

Знак гривні
Знак гривні