Останні дні ГогольФесту: ХЗВ та інше. Куди піти

ГогольFest, який розгорнувся на території колишнього Експериментально-механічного заводу, не збирається зменшувати оберти: тут буде купа цікавої музики, прем'єра рок-опери "ХЗВ" і Dakh Daughters та гучна вечірка-закриття, поставлена Владом Троїцьким.

Вибране з програми від Інсайдера:

18 вересня з 18:30 на музичній Fresh сцені "ГогольФесту" проведуть Koktebel Jazz Festival Day: Лайн-ап - PaniValkova, Анастасія Пліс та Аліна Бронішевська, Lika Bugaeva, ВАГОНОВОЖАТЫЕ. На вулиці в цей час розважатимуть KRUGERS, Space Cakes, Re​KORD, KALIKABand, Люмьєр.

19 вересня на Вуличній музичній сцені з’являться “Фейдеры”, “Тайна Третьей Планеты”, “Гражданин Топинамбур”, “Кабинет.Дом Грибоедова”.

19 вересня на музичній Fresh сцені "ГогольФесту" гурт "Хамерман Знищує Віруси" презентують рок-оперою "НЕ УНЯТЬ ЭТУ ЗЛУЮ БОЛЬ".

Виступатимуть також Scarlatti Goes Electro (Францiя) та Мутафорія Лілі.

"Після декількох психотерапевтичних сеансів гіпнозу Вова і Альберт дістали з брудної білизни підсвідомості наймоторошніші дитячі спогади. Ні горілка, ні секс, ні біг підтюпцем не допомогли музикантам "Хамерман знищує віруси" знову забути про колись пережите, і для того, щоб змиритися зі страшним знанням про себе, Вова і Альберт вирішили поділитися ним з оточуючими (насправді вчинити так порадили мозгоправи). Отже, робота над шоу "Театр травми і комедії" за участю Dakh Daughters та інших музикантів вже в роботі", - кажуть учасники проекту.

20 вересня о 19:00 на музичній Fresh сцені гратимуть SONIC DEATH (Росія). Музичний вечір Гіпнотичного Драйву. Виступ культових представників нової хвилі російськомовного гаражного року зі Санкт-Петербурга - SONIC DEATH. Із 18:30 на вуличній музичній сцені гратимуть Cloud Jam, Анатолій Гернаденко, Звучі Дочі, Dubwire, Кеды Кастанеды, Ярослав Камінський.

21 вересня яскравим перформансом підбиватимуть підсумки на "ГогольФесті".

Режисером дійства DREAMS OF THE LOST ROAD є Влад Троїцький.
За втілення його ідей відповідатимуть етно-хаос гурт Dakha Brakha, актори театру "ДАХ" та Tenpoint Vjs.

Місце, час: ГогольFest, Експериментально-механічний завод – арт-кластер “Видубичі”, вул. Інженерна, 7-а.

музика афіша

Знак гривні
Знак гривні