Росія вторглась в Україну, на цей раз регулярними військами. Правило перше - без паніки

В Новоазовську не стріляють, в Маріуполі ситуація спокійна, - очевидці
Жителі Новоазовська Донецької області повідомляють, що у другій половині дня обстріл міста припинилися, у Маріуполі, що поруч, ситуація спокійна.
- повідомляє INSIDER

Жителі Новоазовська ховаються в підвалах, велика кількість людей залишила місто. Повідомляють, що в районі Новоазовська накопичилася велика кількість української військової техніки, солдати вирили окопи, збудували укріплення. Також укріплення побудовані в прилеглих до Новоазовська селах.

У той же час жителі Маріуполя повідомляють, що в місто сьогодні вранці прибула велика колона військової техніки України. Були ідентифіковані Бтри, військові вантажівки і інші види транспорту. Особливо очевидці відзначають, що вся техніка практично в новому стані.
Ситуація в Маріуполі спокійна, в той же час вже багато людей також виїхали з міста.

Водночас, радник міністра оборони Олександр Данилюк повідомляє, що не дивлячись на непросту ситуацію в Іловайську та Амвросіївці, українські військові ведуть бої проти ворога.

МВС офіційно підтвердило, що через появу в Донецькій області значних сил російської армії, під Іловайськом в оточенні опинилися частини україньских збройних сил та добровольчих батальйонів.

REUTERS

війна вторгнення росія

Знак гривні
Знак гривні