Комбат Донбасу закликає готуватися до тотальної партизанської війни

Час зрозуміти усім - ворог настільки серйозний, що відсидітися вдома не вдасться. Без залучення - у тій чи іншій формі - кожного громадянина Україна, ми ризикуємо програти Росії війну за незалежність.

Семен Семенченко, командир добровольчого батальйону Донбас, вчора оприлюднив публічне звернення, у якому закликав почати підготовку до тотальної партизанської війни проти Росії.

" ... Це не росіяни. Це Орда. І якщо Світу все одно, то нам - ні. У нас немає іншої землі і відступати нам нікуди ...

Чекати більше нічого. Всі розмови про умиротворення агресора виявилися обманом. Орді потрібно ВСЕ. А що не все - то в руїни. В попіл. Це для них питання виживання. Вчора Крим, сьогодні Донбас, завтра, коли зростаючі економічні труднощі зметуть владу і занурять країну в керований ззовні хаос - все інше. Чекати більше нічого... Я клянусь що закрив би очі на багато що при мирних переговорах якщо б не знав З КИМ ці переговори і ЩО вони хочуть насправді."

"Батьківщина - у небезпеці. І всім кому воно дорого я закликаю почати об'єднуватися і готується до народної війни - єдиного засобу здатному не просто зупинити ОРДУ, а змести її до чортової матері з історичної реальності. Ми не воюємо з російським народом. Знаєте скільки росіян і білорусів готових встати в наші ряди? Їх десятки і перспективі сотні тисяч. Проти тих десятків тисяч хто обманом або піддавшись телевізійному мороку вбиває наших братів.

"Лідери місцевих самооборон, воєнізованих організацій, патріотичних об'єднань з усієї України, просто звичайні громадяни що мають волю до дії - виходьте на зв'язок. Давайте об'єднуватися, "старанно навчати воїнів", готувати саперів, снайперів, парамедиків, розміщення диверсійних груп, розробляти схеми оборони наших міст і сіл.

Якщо нам найманці влаштували таке в Слов'янську - уявляєте що ми, українці можемо влаштувати Орді на нашій землі? Та й не доведеться швидше за все адже вони тоді просто не наважиться. Зброя? Повірте, в потрібний момент ВОНА буде. Чи це планово зроблять завскладами по команді або в такій ситуації їх думки просто ніхто не спитає."

"Звертаюся за допомогою до Президента України, Голові Верховної Ради, голові уряду, міністрам, СБУ, їх заступникам, помам, депутатам і чиновникам НАШОЇ держави. Я не знаю Ваших планів на цей випадок. Я простий комбат і не маю допусків. Робіть що то. Якщо робите, то робіть відкрито. Щоб вони знали і ми бачили і могли підтримати.

Не бійтеся паніки, ми не нація панікерів, почніть демонстративно і відкрито готувати країну до партизанської війни. Адже тоді швидше за все її і вести не доведеться. Вони боягузи. Негідники завжди боягузи і їм є що втрачати. Або просто надайте нам допомогу. Дайте нам можливість використати не тільки на свої ресурси, але і на державу. І тоді народ вам буде вдячний."

"Протягом трьох днів буде відкритий кол-центр для прийому дзвінків і через прес-служби Донбасу ми конкретизуємо наші ініціативи."

семенченко донбас війна

Знак гривні
Знак гривні