Точне місце запуску ракети ЗРК Бук визначено за допомогою декількох незалежних джерел

На сьогодні є вже шість різних джерел інформації, за якими можна визначити точку запуску ракети ЗРК Бук по пасажирському Боїнгу Малайських авіаліній, в наслідок чого про-російські терористи вбили щонайменш 298 людей. У всіх випадках виходить одне і те ж саме місце між хутором Червоний Жовтень та м. Сніжне.

Детально прочитати про те, як за допомогою фотографій, відео та перехоплених і оприлюднених розмов визначалася можлива точка запуску ракети, можна у цьому матеріалі: http://avva.livejournal.com/2788606.html
(автор - громадянин Ізраїлю, що слідкує за подіями в Україні, один із інженерів Google. В іншому дописі він визначив, чому час створення на відео з перехопленими розмовами терористів, завантаженому на YouTube, на одну добу менше ніж повинен бути - це помилка у стандартній бібліотеці, що кодує відеоформати )

Останнє на цей момент підтвердження надійшло від уряду США, що надрукувало відтворене зображення траекторії ракети (ймовірно, з арезультатами супутникового спстереження). Точка, вказана як старт треакторії на малюнку внизу, приблизно співпадає з місцем, визначеним з інших відкритих джерел.

боїнг тероризм

Знак гривні
Знак гривні